Finale voor FC Zwolle A1 na spektakelstuk

| 29-05-2012

FC Zwolle A1 heeft afgelopen weekend met maar liefst 10-1 gewonnen van FC Volendam en staat hierdoor met één been in de eredivisie. Het mooie zomerweer weerhield ruim 500 mensen er niet van om koers te zetten richting het stadion van FC Zwolle, toen nog niet wetende wat de middag zou brengen.

Een spektakelstuk noemt Zwolle-trainer Gert Peter de Gunst de wedstrijd. “Mede door alle supporters zijn wij tot deze prestatie gekomen, het team stelde het erg op prijs dat er zoveel publiek langs de kant stond en op de tribune zat. Wij hopen natuurlijk dat we aankomende zaterdag weer op zoveel mensen kunnen rekenen!” Zaterdag 2 juni is de eerste van twee finalewedstrijden om een plek in de eredivisie voor A-junioren. De eerste wedstrijd vindt plaats in het FC Zwolle Stadion en start om 14.30 uur. ADO Den Haag is de tegenstander. Dit team speelde afgelopen jaar ook in de eerste divisie. FC Zwolle A1 kent de formatie dus goed.

De uitslagen binnen de reguliere competitie waren als volgt: in het eigen stadion werd er met 3-2 gewonnen. De uitwedstrijd werd met 1-0 verloren. De teams zijn dus aan elkaar gewaagd en het beloven dan ook spannende wedstrijden te worden. Het team wil het thuisvoordeel natuurlijk zo goed mogelijk benutten en heeft hierbij alle hulp nodig.

Voetbal, FC Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws