FC Zwolle United steunt 2-jarige Maud

| 26-04-2012

De laatste competitiewedstrijd van FC Zwolle, vrijdagavond tegen SC Veendam, staat voor een groot gedeelte in het teken van de 2-jarige Maud van Hamerveld uit de Zwolse wijk Assendorp. Op 5 december 2011 hoorden haar ouders Sjoerd en Carlieke dat hun dochter Neuroblastoom (fase vier met uitzaaiingen) heeft. Die dag veranderde hun leven.

Neuroblastoom is een zeldzame en agressieve vorm van kinderkanker, die een overlevingskans kent van twintig procent. In Amerika is een behandeling (immuuntherapie) ontwikkeld die Maud de kans geeft om haar ziekte te overwinnen. De missie van Stichting Maud voor Leven is om Maud die kans te geven! Echter dit brengt grote kosten met zich mee, minimaal 60.000 euro. Stichting Maud voor Leven zamelt daarom geld in voor de familie Van Hamersveld, voor de reis en het verblijf in Amerika.

“Het verhaal van Maud heeft ook ons erg aangegrepen”, zegt Myrte Scheffer van FC Zwolle United. “Wij ondersteunen het doel van Stichting Maud voor Leven dan ook van harte en dragen graag ons steentje bij. Wij hopen dat wij samen met onze partners iets kunnen betekenen voor Maud en haar gezin. En dat er voldoende geld wordt ingezameld, zodat de reis naar Amerika voor Sjoed, Carlieke, broer Niels (3) en tweelingzus Juul (2) kan worden gerealiseerd!”

Tijdens de wedstrijd FC Zwolle - SC Veendam zijn er meerde mensen van Stichting Maud voor Leven aanwezig in het stadion. Daarnaast liggen er door het gehele hoofdgebouw kaarten waarop meer informatie over Maud staat. FC Zwolle United helpt Maud om de reis naar Amerika te kunnen betalen! Jij ook? Steun Maud voor Leven! Maak je donatie over op rekeningnummer 1306.07.851 van de Rabobank in Zwolle ten name van Stichting Maud voor Leven onder vermelding van FC Zwolle United. Ga naar www.maudvoorleven.nl als je gebruik wil maken van een machtigingsformulier, waarbij je eenmalig een bedrag doneert aan Maud en haar gezin.

Heb je vragen? Kijk voor meer informatie op de website www.maudvoorleven.nl. Ook is Stichting Maud voor Leven te volgen op Twitter en Facebook. Heb je een persoonlijke vraag? Neem dan contact met op met het dagelijks bestuur van Stichting Maud voor Leven: Geke van Dorp (06-22589083) of Ellis Aardenburg (06-27836062).

FC Zwolle, FC Zwolle Stadion, PEC Zwolle United

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws