FC Zwolle United reikt mooie cheques uit

| 04-10-2011

Ambassadeur Erben Wennemars heeft afgelopen vrijdag de jaarlijkse cheques van FC Zwolle United uitgereikt. Tijdens de thuiswedstrijd van FC Zwolle tegen Telstar werden de cheques, met beide een bedrag van 7.500 euro, overhandigd aan de goede doelen Ronald McDonald Huis Zwolle en KiKa.

In de rust van de wedstrijd namen Lianne Booijink (Ronald McDonald Huis Zwolle) en Rien Schimmel (KiKa) op de middenstip ieders een cheque in ontvangst. Jaarlijks staat FC Zwolle United een deel van haar maatschappelijke sponsoropbrengsten af aan deze twee goede doelen. Bijna een jaar na de lancering van FC Zwolle United meldt de Zwolse club met trots dat het initiatief succesvol is! FC Zwolle United kan niet alleen samen met haar partners veel maatschappelijke projecten uitvoeren, daarnaast zien zij ook de grote potentie en impact van een dergelijk initiatief.

De activiteiten die worden uitgevoerd zijn gebundeld onder de noemer FC Zwolle United, die daarmee als de maatschappelijke tak van de club kan worden gezien. Anno 2011-2012 gaat het om zestien verschillende projecten die uitgevoerd worden met diverse samenwerkingspartners. Voor een compleet overzicht zie www.fczwolle.nl.

FC Zwolle, Erben Wennemars, FC Zwolle Stadion, Ronald McDonald Huis, KiKa, PEC Zwolle United

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws