FC Zwolle op schaatsen richting IJsselderby

| 08-02-2012

De selectie van FC Zwolle heeft woensdagochtend, in de aanloop naar de beladen IJsselderby van zondag, een bezoek gebracht aan IJsbaan Herfte-Wijthmen-Zalné. Een groot gedeelte van de Zwolse selectie schaatste een uur op de ijsbaan en had er zichtbaar plezier in. Kijk voor foto's op www.fczwolle.org

Onder andere Darryl Lachman, Nassir Maachi, Joey van den Berg, Rochdi Achenteh, Gerard Aafjes en Art Langeler ontbraken op de ijsbaan. De twee routiniers Arne Slot en Diederik Boer hadden zichtbaar plezier in het schaatsen. Norair Mamedov daarentegen had het was lastiger op de ijzers, maar de Zwolse aanvaller bleef goedlachs. De kinderen van de Zwolse Geert Groteschool hadden geluk, want zij stonden op de ijsbaan ineens tussen de Zwolse profvoetballers en konden zo snel een handtekening bemachtigen of met één van de spelers op de foto.

Langeler en Ter Heide verkopen laatste kaarten
Trainer Art Langeler en spits Ruud ter Heide verkopen aanstaande zaterdag in de fanshop hoogstpersoonlijk de laatste kaarten voor de IJsselderby. FC Zwolle is nog de gehele week tijdens kantooruren geopend voor de kaartverkoop. Zaterdag is de FC Zwolle Fanshop van 11.00 tot 13.30 uur extra geopend en kun je dus een kaart krijgen uit handen van Langeler of Ter Heide. Het duel tussen FC Zwolle en Go Ahead Eagles begint zondag om 12.30 uur.

Schaatsen, Voetbal, FC Zwolle, IJsvereniging HWZ, IJsbaan Herfte-Wijthmen-Zalné

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws