FC Zwolle met Van den Berg tegen Eagles

| 11-02-2012

FC Zwolle maakt zich klaar voor de IJsselderby tegen Go Ahead Eagles. In de basis van trainer Art Langeler is zondag gewoon een plaats gereserveerd voor Joey van den Berg. De middenvelder, al vrijwel het gehele seizoen voorin geposteerd, is - ondanks een enkelblessure - fit genoeg om te spelen.

Zodoende kan Zwolle aantreden met dezelfde basiself als tegen Dordrecht. De thuisploeg wil in een volgepakt stadion proberen om niet opnieuw tegen een achterstand aan te lopen. Het kwam na de winterstop tot dusverre in alle wedstrijden voor dat de koploper een achterstand moest repareren. Dit lukte tegen Almere CIty en FC Dordrecht, maar op bezoek bij Sparta werd er verloren. Zwolle hoopt in eigen huis, waar het tot dusverre nog geen punten verspeelde, ditmaal niet tegen een achterstand aan te lopen.

Bij tegenstander Go Ahead maakt de Spanjaard Óscar López zijn debuut. De linksback is een oude bekende van bestuurslid Marc Overmars en kwam zodoende bij de ploeg uit Deventer in beeld. De Deventenaren draaien tot dusverre een matig seizoen en zijn pas terug te vinden in het rechter rijtje van de ranglijst. Het duel begint zondagmiddag om 12.30 uur. Scheidsrechter van dienst is de heer Liesveld.

Voetbal, FC Zwolle, Art Langeler, Joey van den Berg, Jupiler League

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws