FC Zwolle loopt meters voor mama's

| 12-12-2011

Ook de selectie van FC Zwolle gaat haar steentje bijdragen aan de sponsorloop 'Meters voor mama’s' . Op dinsdag 20 december zullen de selectiespelers in plaats van trainen een uur lang rondes lopen om zodoende geld binnen te halen voor het goede doel. “Het is mooi dat wij op deze manier een steentje bij kunnen dragen”, zegt hoofdtrainer Art Langeler.

De Meters voor mama’s-estafette vindt plaats van 18 tot en met 24 december, de actieweek van 3FM Serious Request. De estafette start in Leiden en gaat dan naar Haarlem, Zwolle, Enschede, Apeldoorn, Rotterdam en op 24 december weer terug naar het Glazen Huis in Leiden. De steden worden aan elkaar verbonden door een nachtloop en duurt daardoor zes keer 24 uur. De selectie van de koploper in de Jupiler League zal op 20 december om 10.30 uur een uur lang meters maken op het Rodetorenplein. “Ik hoop dat ook sponsoren en supporters zelf meters gaan maken en ons bij deze actie ondersteunen”, zegt Langeler.

Op dinsdag 20 december doet Meters voor mama’s Zwolle aan en kan iedereen tussen 10.00 en 19.30 uur meelopen voor het goede doel. De start en finish zijn op het Rodetorenplein. Een loopronde is 550 meter en lopers en wandelaars kunnen zoveel rondes op hun naam zetten als ze willen. Hoe meer meters, hoe meer geld er wordt opgehaald. Als je zelf mee wil lopen met de selectie van FC Zwolle, kijk dan op de site van Meters voor mama’s.

FC Zwolle, Art Langeler, Meters voor mama’s, Serious Request 3FM, Rode Kruis

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws