Fanatiek publiek ziet Hermanos verliezen

| 03-11-2017

In de WZRV-zaalcompetities groeien de wedstrijden van eersteklasser Hermanos uit tot een feestje. Ook afgelopen maandag waren er weer zo'n zestig Hermanos-supporters van de partij, die hun ploeg nipt zagen verliezen van De Blauwe Muggen. Een 4-1 voorsprong werd uit handen gegeven en uiteindelijk ging Hermanos met 5-6 onderuit. "We namen een 4-1 voorsprong en verloren daarna onze focus. Vervolgens kregen we het deksel op onze neus", reageert coach Bernardo Timmerman.

Hermanos schoot, onder aanvoering van het fanatieke publiek, goed uit de startblokken. Het publiek gaf Hermanos vleugels en het wist dan ook een verdiende 4-1 voorsprong bij elkaar te spelen. De tweede helft wist De Blauwe Muggen zich onder de druk uit te voetballen en kwam na een 4-4 tussenstand zelfs op voorspong. Via keeper Thom Meulman trok Hermanos de stand toch weer gelijk, maar uiteindelijk ging De Blauwe Muggen er toch met de zege vandoor: 5-6. In diezelfde competitie had koploper Marrakech geen kind aan de Blije Kornuiten en won met 10-2. ZWB zette een goede prestatie neer door FC United met 3-2 te verslaan en Zwolle Zuid ging in een leuk duel langs Anico: 5-2.

In de tweede klasse A waren de supporters van PEC Zwolle niet opgewassen tegen FC Blikkie: 3-10. Het team van De Haan Caravans kende veel blessureleed en moest zonder een aantal belangrijke spelers aantreden tegen lijstaanvoerder The Bluefinger Wolves. Het werd 1-8. De Mooie Mannen Brigade blijft het goed doen en was ditmaal met 7-1 te sterk voor Motivo. Absens Carens 2 verloor met 5-11 van de Bever Boys. In de topper in de hoofdklasse kwam Dozend/Krijtje FC net tekort tegen New York Pizza (3-5), terwijl Innofeet in de eerste klasse D de voornaamste titelkandidaat lijkt. Die ploeg won met 9-2 van concurrent Jan Groen. Voor meer informatie, uitslagen en de standen kun je kijken op www.wrzvzaalvoetbal.nl.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws