Evelien ter Ellen presenteert SportGala

| 25-01-2013

Evelien ter Ellen presenteert vrijdag 1 februari de tweede editie van het SportGala Zwolle. De 30-jarige Zwolse, die in 2010 door branchevereniging Logeion werd uitgeroepen tot ‘CommunicatieTalent van het Jaar’, wordt in het Landstede Sportcentrum bijgestaan door side-kick Jeroen van Leeuwen.

In Zwolle is Evelien geen onbekende. Zij is werkzaam geweest bij Odeon De Spiegel, waar zij verantwoordelijk was voor de marketing, communicatie en sales. En momenteel is zij docent op Hogeschool Windesheim en werkzaam bij het Zwolse Capital ID. In 2010 werd Evelien vanwege haar professionaliteit door branchevereniging Logeion uitgeroepen tot communicatietalent van het jaar. De vakjury prees haar om haar persoonlijkheid, stijl en authenticiteit. De presentatrice wordt tijdens het gala bijgestaan door Jeroen van Leeuwen. De 30-jarige Zwollenaar is als algemeen manager werkzaam bij SportService Zwolle en presenteerde in 2012 de verkiezing van de meest sportieve middelbare school van Nederland.

Voor het uitreiken van de prijzen komen een aantal prominente Zwollenaren het podium op. Zo reikt sportwethouder Gerrit Piek enkele prijzen uit en is burgemeester Henk Jan Meijer vrijdag 1 februari één van de personen die tijdens het SportGala Zwolle een bekendmaking voor zijn rekening neemt. Naast Gerrit Piek en Henk Jan Meijer maken ook Trudy Huisman (Rabobank IJsseldelta), Toon Kannekens (SportService Zwolle), Peter Duitman (Rienks Arbodienst), Thomas van der Staak (CSE) en Gerard Marsman (Topsport Overijssel) op het podium een gouden envelop open.

Burgemeester Henk Jan Meijer, Landstede Sportcentrum, Wethouder Gerrit Piek, Sportief Zwolle, SportGala Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws