Eugene Webb verkast naar Zwolsche Boys

| 09-05-2016

Eugene Webb verruilt komende zomer HFC Storica voor Zwolsche Boys. De middenvelder is bezig aan zijn derde seizoen bij de derdeklasser en hoopt bij Boys mee te gaan doen om het kampioenschap. Eerder kwam Webb al uit voor HTC, WHC en Berkum. “De club moet zo snel mogelijk uit de vierde klasse. En ik wil het plezier terugkrijgen, dan voetbal ik lekker”, meldt Webb.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het is voor Webb een seizoen om snel te vergeten. Met HFC Storica beleefde hij een rampzalige jaargang, met degradatie naar de vierde klasse tot gevolg. Het was voor de middenvelder één van de redenen om te vertrekken. “Die situatie was voor mij niet optimaal, dus ik had al besloten weg te gaan. Jan Verheijen kwam vervolgens met een goed verhaal over Zwolsche Boys”, legt hij zijn keuze uit. Webb hoopt op een fantastisch seizoen. “Ik ken enkele jongens als tegenstander, maar ook van daarbuiten. Met het team dat we krijgen, moeten we er gewoon een knalseizoen van maken”, aldus de aanwinst van de vierdeklasser. Webb is na Sven Ester de tweede speler die Zwolsche Boys komt versterken.

SVI haalt Westenberg
Tweedeklasser SVI heeft voor het komende seizoen doelman Ralf Westenberg aan de selectie toegevoegd. De 21-jarige goalie komt over van Dieze West, daar waar hij tweede doelman is. Daarvoor speelde hij al bij VSCO ’61, GRC Groningen en VSW. Westenberg moet bij SVI samen met Remco van der Weg en Jaap Noordman vechten om een plaats onder de lat.

Voetbal, Zwolsche Boys, HFC Storica, Vierde klasse C

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws