Esmee de Graaf met Oranje naar Algarve Cup

| 20-02-2018

PEC Zwolle Vrouwen-aanvalster Esmee de Graaf is opnieuw opgeroepen voor het Nederlands elftal. De captain van de Zwolse eredivisionist doet met Oranje mee aan de Algarve Cup in Portugal, waar de ploeg in korte tijd drie groepswedstrijden afwerkt. De finales van het toernooi staan gepland voor woensdag 7 maart.

© Jan Burgman Fotografie

De Graaf mocht zich eerder al melden bij een trainingskamp van Oranje in het Spaanse La Manga, waar ze meedeed in een trainingswedstrijd tegen Engeland. Van een officieel debuut was echter nog geen sprake. De aankomende Algarve Cup begint voor Oranje op 28 februari met een wedstrijd tegen Japan, wanneer op 2 maart Denemarken wacht. Op 5 maart speelt Nederland tegen IJsland en twee dagen later zijn de finales.

De volledige selectie van Oranje: Sari van Veenendaal, Danielle van de Donk, Dominique Janssen (Arsenal), Jennifer Vreugdenhil (Valencia), Lize Kop, Merel van Dongen, Stefanie van der Gragt, Desiree van Lunteren, Liza van der Most, Kelly Zeeman (Ajax), Lineth Beerensteyn, Jill Roord (Bayern München), Kika van Es (FC Twente), Esmee de Graaf (PEC Zwolle), Jackie Groenen (FFC Frankfurt), Ellen Jansen, Renate Jansen (FC Twente), Danique Kerkdijk (Bristol City), Lieke Martens (FC Barcelona), Shanice van de Sanden (Olympique Lyon), Katja Snoeijs (VV Alkmaar), Sherida Spitse (Vålerenga) en Siri Worm (Everton).

Voetbal, Oranje, PEC Zwolle Vrouwen, Esmee de Graaf

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws