Erik Bakker vervangt Lopes in basiself

| 08-03-2010

Erik Bakker voor de geschorste Cecilio Lopes. Dat is maandagavond de enige wijziging in de basiself van FC Zwolle, ten opzichte van afgelopen vrijdag in Leeuwarden. De Zwollenaren spelen vanavond in het eigen stadion het belangrijke duel tegen AGOVV.

Zwolle-trainer Art Langeler: “Wat de rode kaart betreft; iedereen is het er wel over eens dat deze terecht gegeven is. We hebben met Cecilio gesproken en ook hij geeft aan dat het niet erg slim was, hoewel het niet bewust ging. Dit geloof ik direct, want Cecilio is een sociale en sportieve speler. Toch benadeelt hij het team met deze kaart. Het feit dat hij zelf de boete betaalt spreekt dan ook voor zich. Hiermee is het ook klaar, voetbal is emotie en soms gebeuren dingen die je achteraf anders zou doen. Dit maakt de sport ook aantrekkelijk en onvoorspelbaar!”

“Vanavond AGOVV, mijn oude club. Ik vind het top dat het sportief zo goed gaat in Apeldoorn, met name in de begeleiding van het eerste team zitten nog veel mensen waarmee ik heb gewerkt. Vanavond zit ik echter aan de andere kant! Ik verwacht een open en aanvallende wedstrijd van twee kanten, waarbij de kracht van AGOVV overduidelijk in de aanval zit. Zie alleen al de uitslag van afgelopen vrijdag tegen MVV: 5-1. Voor ons geldt dat we rustig moeten blijven en vanuit de basis - keihard werken en taken per positie goed uitvoeren - onze krachten moeten gaan benutten.”

Voetbal, FC Zwolle, Cecilio Lopes, Art Langeler, FC Zwolle Stadion, Erik Bakker

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws