Eric Kloosterziel volgt Berthold Berger op

| 21-10-2010

Eric Kloosterziel wordt de nieuwe trainer van de groep souplesselopers bij de Zwolse atletiekvereniging PEC 1910. Kloosterziel volgt Berthold Berger op, die samen met een grote groep hardlopers (de zogeheten BB-lopers) de club heeft verlaten. De BB-lopers maakten dinsdagavond bekend dat zij in samenwerking met FitPlaza en Run2Day een eigen vereniging met de naam BB-lopers hebben opgericht.

PEC 1910 blijft ondanks het vertrek van Berthold Berger haar leden dus de mogelijkheid bieden om bij Eric Kloosterziel te trainen volgens de methode Verheul (ook wel souplesse plus-methode genoemd). Het trainingstijdstip blijft tevens hetzelfde: dinsdagavond van 19.00 tot ongeveer 20.30 uur. Voor aanvullende trainingen (onder andere op zondagmorgen) en wedstrijden worden in overleg schema’s opgesteld.

Het bestuur van PEC 1910 is blij met het spontane aanbod van Kloosterziel om zijn jarenlange ervaring als atleet en bekendheid met de methode Verheul ten dienste te stellen van de vereniging. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat Eric op zijn sympathieke manier veel lopers zal weten te inspireren tot mooie prestaties”, aldus PEC-voorzitter Frens Luning.

Atletiek, PEC 1910, Hardlopen, BB-lopers, Berthold Berger, Eric Kloosterziel

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws