Eliano Reijnders tekent contract bij PEC

| 30-03-2018

Eliano Reijnders heeft vrijdag zijn handtekening gezet onder een driejarige verbintenis met PEC Zwolle. De 17-jarige Zwollenaar, op dit moment spelend voor het O19-team van de club, is sinds 2015 actief in de voetbalacademie en speelde ook een seizoen zijn wedstrijden in het vlaggenschip van CSV '28.

Reijnders, het broertje van de onlangs vertrokken Tijjani Reijnders, is verheugd om zijn eerste profcontract te tekenen. “Ik ben hartstikke blij om hier bij PEC Zwolle mijn eerste profcontract te tekenen. De club voelt vertrouwd en ik heb zin om mij verder te ontwikkelen. Mijn doel is om dit seizoen van waarde te zijn voor de O19 en om zo snel mogelijk aan te sluiten bij het eerste elftal”, vertelt de middenvelder, die onlangs al minuten maakte in een oefenduel van Jong PEC Zwolle met Jong De Graafschap.

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle, is eveneens blij met het vastleggen van Reijnders. “Na Sepp van den Berg stroomt er nu wederom een ‘high potential’ vanuit onze voetbalacademie door. Dat is een hartstikke mooie en goede ontwikkeling. Voor Eliano zelf, maar ook zeker voor PEC Zwolle. Het toont eens te meer aan dat onze voetbalacademie van grote waarde is. Met Eliano verbinden we een dynamische en technisch begaafde middenvelder aan onze club, die zeker, ook gezien zijn jonge leeftijd, de ruimte krijgt zich verder te ontwikkelen.”

Voetbal, Gerard Nijkamp, Eredivisie, PEC Zwolle, Eliano Reijnders

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws