Elfde editie van het Swollenaer Toernooi

| 24-05-2011

Op sportpark De Pelikaan wordt zaterdag 28 mei alweer de elfde editie van het Swollenaer Toernooi gehouden. De organisatie van het evenement voor G-voetballers is opnieuw in handen van HTC en WRZV De Boog. En de formule van het toernooi is vanwege het succes van de afgelopen jaren niet gewijzigd.

Er wordt van 10.00 tot 12.00 uur gevoetbald, vervolgens is er een uur pauze en daarna werken de voetballers zich nog tot 15.00 uur in het zweet. Tijdens de pauze krijgen alle deelnemers een lunchpakket aangeboden en zanger Harm Wolters zal - wederom belangeloos - de stemming naar een hoogtepunt zingen. Het belooft dus een groot feest te worden. Met dit jaar 37 teams uit heel Nederland en één team uit België. Het overgrote deel van de teams bestaat uit jeugdspelers, die ook allemaal gaan strijden om de zeven penaltybokalen. Vanzelfsprekend wordt door de verstandelijk en lichamelijk gehandicapte voetballers op diverse niveaus gespeeld.

De elfde editie van het Swollenaer Toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door het Rabo Stimuleringsfonds, weekblad De Swollenaer, Bouwgroep Moes en zeker niet te vergeten ruim zestig vrijwilligers!

Sportpark De Pelikaan, HTC, G-voetbal, WRZV De Boog, G-sporten, Swollenaer Toernooi

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws