EK: Rune Hocepied herovert koppositie

| 28-06-2016

Rune Hocepied is opnieuw lijstaanvoerder in Sportief Zwolle EK 2016 Manager. De manager heeft onder andere de Italiaanse verdediger Giogio Chiellini in zijn ploeg, die met een doelpunt aan de basis lag van de 2-0 overwinning op Spanje. Hocepied neemt wel afscheid van aanvaller Wayne Rooney, die met Engeland werd uitgeschakeld door IJsland.

Het was een daverende verrassing. De overwinning van IJsland op Engeland, daar had je bij de bookmakers goud geld mee kunnen verdienen. In eerste instantie leek het ook niet tot een stunt te komen, aangezien Engeland al binnen vijf minuten een penalty kreeg. Deze werd benut door Rooney, maar even later was de stand alweer gelijk en even daarna nam IJsland zelfs een voorsprong. Een treffer van oud-Ajacied Kolbeinn Sigthorsson zette IJsland op 2-1 en tot ieders verbazing was dat het winnende doelpunt. Eerder op de dag won Italië dik verdiend met 2-0 van Spanje. Giorgio Chiellini opende de score en in de blessuretijd nam Graziano Pellè de tweede goal voor zijn rekening.

Zo zijn alle kwartfinalisten bekend. In Sportief Zwolle EK 2016 Manager sloeg Rune Hocepied een aardige slag. Hij beschikt over de Italiaanse verdedigers Giorgio Chiellini en Leonardo Bonucci, die punten kregen voor de nul. Daarnaast kreeg hij ook punten voor de benutte strafschop van Wayne Rooney en mede daardoor heeft hij een voorsprong van vier punten op nummer twee ‘DavidAlbino’. Rien Matthijssen is weer terug in de top drie, terwijl Marc Knobben en Lodewijk de Vries afzakten naar respectievelijk de vierde en de vijfde plaats. Het toernooi gaat donderdag weer verder. Dan staat de kwartfinale tussen Polen en Portugal op het programma.

Voetbal, EK & WK-spel

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws