Egbert Kragt nieuwe hoofdtrainer ZAC

| 07-01-2012

De 45-jarige Egbert Kragt wordt met ingang van het voetbalseizoen 2012-2013 de nieuwe hoofdtrainer van ZAC. De oefenmeester uit Elburg, die nu nog actief is als hoofdtrainer bij eersteklasser ESC, tekent een contract voor twee jaar bij de club uit Zwolle-Zuid met een optie op nog een jaar.

In het verleden stond Kragt onder andere aan het roer bij BAS, KHC en ASC ’62. Met de laatstgenoemde club uit Dalfsen werd hij in 2009 kampioen in de derde klasse. Het bestuur van ZAC is zeer blij met de komst van de ervaren Egbert Kragt en hoopt dat hij volgend voetbalseizoen de jonge ploeg in de derde klasse verder kan kneden. Momenteel speelt ZAC echter nog in de vierde klasse, maar het bestuur heeft goede hoop op promotie. ZAC staat halverwege de competitie samen met 's Heerenbroek bovenaan in de vierde klasse C.

Egbert Kragt volgt bij ZAC Herman Oosterhaar op, die de Zwolse club in de zomer van 2012 verruilt voor KHC Kampen. De Zwolse oefenmeester, die in november al bekend maakte aan het einde van het seizoen te vertrekken bij ZAC, volgt bij KHC trainer Berry Wezenberg op. KHC staat momenteel voorlaatste in de tweede klasse G met zes punten uit dertien duels. In dezelfde competitie komt ook Zwolsche Boys uit.

Voetbal, ZAC, Herman Oosterhaar, Vierde klasse C, Egbert Kragt

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws