Eerste Sportcafé Zwolle op 20 december

| 07-12-2017

SportService Zwolle organiseert woensdag 20 december het eerste Sportcafé Zwolle. “Iedereen is van harte welkom, van sportbestuurders en mensen uit de politiek tot sportminded inwoners en mensen die betrokken zijn bij sportinitiatieven”, vertelt Sanne Winkler van SportService Zwolle. Het Sportcafé Zwolle heeft plaats bij stadscafé Het Refter en start om 20.00 uur.

In het Sportcafé Zwolle vindt een centrale tafeldiscussie plaats onder leiding van presentator Jakko Slot. Voor de tafeldiscussies sluiten prominente gasten uit de stad aan, actief in het werkveld: (top)sport, zorg, welzijn, onderwijs en de politiek. De gasten aan tafel gaan in gesprek over het thema ‘Initiatieven in de stad’, denk aan: van clubhuis naar buurthuis en de fusie tussen verenigingen. De tweede tafeldiscussie gaat over ‘De vitale sportvereniging’. Vragen die centraal staan zijn: wat is een vitale sportvereniging en welke maatschappelijke rol heeft de sportvereniging? En als afsluiting gaan het werkveld en de politiek met elkaar in gesprek over het thema ‘De toekomst van de sport in Zwolle’.

“Tijdens het sportcafé is volop ruimte voor netwerken, actuele ontwikkelingen en discussie. Dit alles in een sfeervolle café-setting met muzikale omlijsting van de band ‘What About’. Aanmelden voor het Sportcafé Zwolle is mogelijk via www.sportservicezwolle.nl/agenda. Het programma start om 20.00 uur”, aldus Sanne Winkler.

SportService Zwolle, Sportcafé Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws