Eerste periodekampioenen WRZV bekend

| 01-12-2017

In de WRZV-zaalcompetities zijn de eerste periodekampioenen bekend geworden. Vorige week vierde Innofeet al het periodekampioenschap in de eerste klasse C en deze week was het de beurt aan All Stars en Aqua Comfort Zwartewaterland. Eerstgenoemde won de titel door Salverda Bouw 2 met 9-6 te verslaan en Aqua Comfort volgde dat voorbeeld door met liefst 14-1 te winnen van L&M Workwear.

All Stars komt uit in de tweede klasse B en won tot dusver al haar wedstrijden. Woensdag speelde de ploeg een leuk duel tegen Salverda Bouw 2 en bemachtigde daarin de periodetitel. Het won de ontmoeting met 9-6 en dat was voldoende voor een feestje. In diezelfde competitie waren er ook zeges voor Flexible+ en Macs Moves. De concurrenten van All Stars wonnen respectievelijk met 11-2 en 9-2. Wilco’s Ultimate Team mocht ook weer drie punten bijschrijven na een 7-3 zege op Campinteam 3 en Pionplus won met 3-2 van IJsselhallen Zwolle. In de eerste klasse D was er een winstpartij voor Keijl Flevo Holland, dat daardoor in het spoort blijft van Aqua Comfort. Het spannende duel tussen Absens Carens 1 en zvt Edon werd nipt met 4-6 gewonnen door Edon.

Afgelopen maandag maakte Nico Brillen haar rentree in de WRZV-hallen als opvolger van FC United. De ploeg had een aantal nieuwe spelers ingepast, maar dat had nog geen positief effect. Het eerste duel in de nieuwe samenstelling werd met 6-1 verloren van Zwolle Zuid. De Blije Kornuiten wonnen in een doelpuntrijk duel met 9-7 van Anico en De Blauwe Muggen speelde met 3-3 gelijk tegen Atletico Zwolle. In de tweede klasse A blijft de strijd om de eerste periode ongemeen spanend. De topper tussen Bluefinger Wolves en de Mooie Mannen Brigade was een prooi voor Wolves. Die ploeg liet de tegenstander aan de bal en dat resultaatvoetbal bleek de juiste tactiek: 5-1. Daardoor is Bluefinger Wolves de nieuwe lijstaanvoerder.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws