Eerste open dag trainingsgroep TwoB

| 26-06-2012

Trainingsgroep TwoB, onderdeel van artiestenbureau Demiori, houdt op zaterdag 7 juli van 12.00 tot 15.00 uur haar allereerste open dag. In de sporthal aan de Beulakerwiede te Zwolle kunnen mensen tijdens de open dag kennismaken met TwoB en zich tevens inschrijven voor de trainingen. Ook worden er demonstraties gegeven en kunnen mensen zelf meedoen met verschillende lesonderdelen.

Binnen TwoB krijgt jong en oud de mogelijkheid om lichaamsvaardigheden te ontwikkelen die men zelf interessant vindt. “Het lichaam is het mooiste apparaat dat je ooit gaat hebben, dus je kan het maar beter zo goed mogelijk leren gebruiken. Door onze brede basis kunnen we door de traditionele grenzen van verschillende disciplines heen breken”, zegt oprichter Eljoh Sneep. Er wordt tijdens de trainingen gebruik gemaakt van onderdelen uit het circus, turnen, rhonrad, free running, acrogym en theatersport.

In september 2011 werd TwoB opgericht door Nikki Sneep-Snijders en Eljoh Sneep. Vanaf de start werd er begonnen met twee trainingsgroepen, maar inmiddels is er al voor gekozen om met een derde groep te beginnen. “Om meer leden te trekken en om tegemoet te komen aan de vraag, beginnen we met een derde groep. Deze groep traint echter wel in de middaguren”, zegt Nikki Sneep-Snijders. Voor meer informatie over de open dag of over inschrijvingen kun je kijken op www.demiori.nl of mailen naar verrasmeno@spmdemiori.nl.

TwoB

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws