Een week lang zomervakantie met KUSZ

| 28-06-2018

PEC Zwolle United, SportService Zwolle en het Landstede Sportcentrum slaan in de zomervakantie de handen opnieuw ineen voor het project ‘Kids United Sport Zwolle’ (KUSZ). Kinderen uit de groepen 6, 7 en 8, die om verschillende sociale redenen niet op zomervakantie kunnen, krijgen van maandag 30 juli tot en met vrijdag 3 augustus sportief vertier aangeboden.

Op het programma staan meerdere sporten, zoals voetbal, basketbal, handbal en volleybal. Daarbij wordt de hulp van spelers en speelsters van PEC Zwolle, Morrenhof Jansen Handbal, Landstede Basketbal en Regio Zwolle Volleybal ingezet. Op maandagochtend is er een kennismaking en een sportieve activiteit, waarna er 's middags een clinic van één van de sporten volgt. Op de dinsdag, woensdag en donderdag vindt er in de ochtend een sportactiviteit plaats. “De sportactiviteiten in de ochtend worden aangevuld met andere leuke activiteiten in de middag. Denk hierbij aan trampolinespringen en freerunning of gezellig met zijn allen bowlen of een film kijken in de bioscoop”, laat de organisatie weten.

Op vrijdag wordt de week afgesloten met een spelactiviteit en vervolgens krijgen de deelnemers een fitbag mee. Daarin vinden zij onder andere informatie over de sportmogelijkheden in Zwolle. Voor meer informatie over de aanmeldprocedure kan er contact worden opgenomen met SportService Zwolle via 038-4236686 of k.tipno@spmsportservicezwolle.nl.

SportService Zwolle, Landstede Sportcentrum, PEC Zwolle United

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws