Edwin van den Broeke naar Draisma Dynamo

| 14-02-2019

Edwin van den Broeke bekleedt met ingang van het komende volleybalseizoen de functie van algemeen manager bij het Draisma Dynamo. Bij de Apeldoornse eredivisieclub wordt de 51-jarige inwoner van Heerde herenigd met Redbad Strikwerda, de voormalig coach van Landstede Volleybal en Regio Zwolle Volleybal.

De huidige manager van Regio Zwolle Volleybal heeft zich in eerste instantie voor een periode van twee jaar aan Draisma Dynamo verbonden. Naast het vervullen van zijn taken bij de Zwolse eredivisionist gaat Van den Broeke bij Draisma Dynamo al meedraaien in de voorbereidingen op het seizoen 2019-2020.

“Na tien jaar in Zwolle met topvolleybal bezig te zijn geweest was ik toe aan een nieuwe uitdaging in een nieuwe omgeving. Draisma Dynamo is een club met een grote historie en mooie plannen. De hernieuwde samenwerking met Redbad is leuk. We hebben genoeg aan een half woord om elkaar te begrijpen. Samen met hem en de rest van de organisatie gaan we een nieuw hoofdstuk schrijven in de historie van de club”, aldus Edwin van den Broeke.

Wim Jonker, bestuurslid technische zaken van Stichting Topvolleybal Dynamo, beschouwt de komst van Van den Broeke als een upgrade van de organisatie. “Draisma Dynamo was al langer op zoek naar versterking in de organisatie rondom het eerste herenteam. Edwin is een bekende van ons en heeft zijn kwaliteiten bewezen in Zwolle. Na contacten in voorgaande jaren is het er nu toch van gekomen. We zijn erg blij op deze manier een stap voorwaarts te kunnen zetten.”

Volleybal, Redbad Strikwerda, Regio Zwolle Volleybal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws