Edwin Stappenbelt onthult nieuwe naam

| 13-11-2015

De Europese presentatie van de Cannondale Caad 12 Dura Ace Disc heeft donderdag meer dan honderd bezoekers naar de fietsenzaak van Edwin Stappenbelt in Zwolle getrokken. Stappenbelt onthulde de fiets samen met profrenner Sebastian Langeveld. Tot eind januari 2016 is Stappenbelt de enige dealer in Europa die de Cannondale Caad 12 Dura Ace Disc in de showroom heeft staan.

De Dura Ace Disc is de high-end-uitvoering van het nieuwste aluminium model van het wielermerk Cannondale. Nog stijver, nog lichter en nog sneller dan voorganger Caad 10. Op de presentatieavond was ook een delegatie van Cannondale Nederland vertegenwoordigd en profwielrenner Sebastian Langeveld stond de aanwezigen te woord over zijn leven als profrenner. De Zwolse Marijn de Vries bevroeg Langeveld voor het oog van de aanwezigen over zijn leven als prof, maar ook over zijn trainingen. Hoe hard rijdt een prof eigenlijk tijdens zijn training? En waar gaat hij zijn zinnen op zetten komend seizoen?

Langeveld, Nederlands kampioen op de weg in 2014, vertelde de aanwezigen dat zijn team (Garmin- Cannondale) het voorseizoen met schrijfremmen gaat rijden. Een opzienbarende uitspraak, want nu rijdt het peloton nog met de traditionele velgrem. Ook in het profpeloton zou 2016 dus wel eens heel goed het jaar van de schrijfrem in het wielrennen kunnen worden. Voor Edwin Stappenbelt was de avond extra bijzonder. Hij vertelde de aanwezigen voortaan onder de naam stappenbelt.bike verder te gaan. De winkel heeft de laatste weken een flinke metamorfose ondergaan, donderdagavond werd ook de nieuwe website stappenbelt.bike gelanceerd. Op de site vind je de laatste Stappenbelt-nieuwtjes en kun je bovendien alle fietsmodellen in 360 graden bekijken.

Wielrennen, Marijn de Vries, stappenbelt.bike

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws