eBattle F1-truck op het Bevrijdingsfestival

| 02-05-2018

De Formule 1-gekte viert hoogtijdagen. Terwijl de volgende grand prix neerstrijkt in Spanje, brengt Ziggo de Formule 1 naar Zwolle. De eerstvolgende stop van de Ziggo eBattle F1-truck is namelijk de Festivalboulevard op het Bevrijdingsfestival Overijssel. Deelnemers kunnen gratis plaatsnemen in een gloednieuwe playseat en proberen de snelste rondetijd neer te zetten.

In deze virtuele wedstrijd kan iedereen proberen de snelste rondetijd neer te zetten om een plekje in de finale af te dwingen. De tien snelste coureurs worden per grand prix uitgenodigd om het in de Ziggo eBattle Bar in Hilversum tegen elkaar op te nemen. Hier veroveren de twee beste coureurs een plekje in #TeamDoornbos of #TeamCoronel. Zij maken daarna met z’n tweeën in het Formule 1 Café - live op Ziggo Sport - uit wie de winnaar wordt van de Ziggo eBattle F1 van Spanje.

Net als vorig jaar spelen Robert Doornbos en Tom Coronel weer een rol bij de eBattle op Ziggo Sport. Dit jaar fungeren zij als coaches, om de twee finalisten optimaal te laten presteren. De finalisten mogen onderling uitmaken bij welk team zij zich aansluiten. De uiteindelijke winnaar van de Ziggo eBattle F1 krijgt zelfs de kans om een plekje in de Ziggo eBattle Pro League af te dwingen, waarbij een hoofdprijs van 10.000 euro kan worden gewonnen.

Autosport

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws