Duo Aafjes en Ketting mag weg bij PEC

| 23-07-2012

Gerard Aafjes en Jeroen Ketting mogen ondanks een doorlopende verbintenis vertrekken bij PEC Zwolle. De club hoopt dat het duo voor het aflopen van de transferperiode, eind volgende maand, verhuurd of verkocht kan worden. Zo meldt De Stentor.

Verdediger Aafjes (27) en aanvaller Ketting (31) zijn in het kampioensjaar van FC Zwolle geplaagd door blessures. Spits Ketting raakte na twee duels en een doelpunt zwaar geblesseerd aan de knie; zijn revalidatie is bijna afgesloten. Aafjes, die nog een contract voor twee seizoenen heeft, speelde zestien wedstrijden in de kampioensploeg, maar stond lang aan de kant met een gecompliceerde liesblessure. Opvallend genoeg was hij vrijdag nog aanvoerder in de wedstrijd tegen NEC (1-1). De aanvoerdersband voor het nieuwe seizoen wordt pas komende week, tijdens het trainingskamp in het Duitse Marienfeld, uitgedeeld.

“We hebben de jongens aangegeven dat er weinig perspectief is op speeltijd”, zegt technisch directeur Gerard Nijkamp tegen Herman Nijman van De Stentor. In een eerder stadium kreeg Christiaan Cicek hetzelfde bericht. Concrete belangstelling voor het drietal is er nog niet.

Voetbal, Gerard Aafjes, Jeroen Ketting, PEC Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws