Duiker aan kop in topscorersklassement

| 11-06-2011

Na de tweede dag van het Zwols Kampioenschap Voetbal voor A1-junioren is Cas Duiker de trotse lijstaanvoerder van het topscorersklassement. Het is niet zo gek dat hij speelt voor het team van Be Quick ’28, aangezien die ploeg in twee wedstrijden maar liefst dertien keer het net wist te vinden. De teller staat voor Duiker momenteel op vier. Zowel in het eerste duel tegen SVI als in de tweede wedstrijd tegen HTC scoorde de rechter buitenspeler twee keer.

Als kanshebber voor de ‘Zwolse Gouden Schoen’ liet ook Youp Kok zich vrijdagavond weer gelden. De Berkum-aanvaller had het vizier in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen CSV ’28 niet helemaal scherp, maar wist toch één keer te scoren. Tel daarbij op de twee doelpunten uit het eerste duel tegen WVF en je komt op drie. Kok staat daarmee op een voorlopige tweede plek. Kevin Landman (CSV) kwam niet tot scoren en bleef steken op twee. Die derde plek moet hij nu delen met acht anderen, onder wie Tjesse van de Harskamp die vrijdag twee keer wist te scoren voor ZAC.

Net als vorig jaar stellen SportService Zwolle en Sportief Zwolle ook dit jaar gezamenlijk de ‘Zwolse Gouden Schoen’ beschikbaar. De speler die aan het eind van het toernooi de meeste doelpunten achter zijn naam heeft staan wint de Zwolse Gouden Schoen. De eerste winnaar was vorig jaar Nima Shimeri van Be Quick ’28 A1. Hij werd met zeven treffers topscorer van het Zwols Kampioenschap Voetbal 2010. De goaltjesdief kreeg na afloop van de finale de Zwolse Gouden Schoen (wisseltrofee) en nog een glazen trofee voor in zijn eigen prijzenkast. De grote vraag is nu: wiens naam wordt er dit jaar in de trofee gegraveerd? De topscorerslijst is te vinden op de SZKV-pagina van Sportief Zwolle.

Voetbal, Zwols Kampioenschap Voetbal, Zwolse Gouden Schoen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws