Djopzz hoofdsponsor PEC Zwolle Vrouwen

| 17-08-2017

Met ingang van het seizoen 2017-2018 is Djopzz de hoofdsponsor van PEC Zwolle Vrouwen. Djopzz, intermediair op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer, was al enkele jaren partner van de vrouwentak van PEC Zwolle. De samenwerking tussen beide partijen wordt komend seizoen geïntensiveerd en verder ingericht op talentontwikkeling- en begeleiding.

© PEC Zwolle Vrouwen

Een andere belangrijke pijler binnen de nieuwe samenwerking is het thema ‘vitaliteit’. Daarbij wordt PEC Zwolle Vrouwen actief ingezet middels clinics en presentaties voor onder andere werknemers en onderwijsinstellingen. “Djopzz is al jarenlang een zeer trouwe partner van de club. Het doet mij daarom goed dat wij met elkaar deze samenwerking kunnen opwaarderen, daar spreekt veel wederzijds vertrouwen uit”, aldus Arjan Jansen, directeur van Regio Zwolle United. Naast de intensievere samenwerking ‘achter de schermen’ zal Djopzz ook meer fysieke zichtbaarheid genieten. De belangrijkste verandering hierbij is dat de organisatie van de achterkant van het shirt verhuist naar de prominente plek op de voorkant van het shirt.

Eric Krabbe, directeur Djopzz, kijkt met enthousiasme uit naar de toekomst. “Als organisatie geloven wij oprecht in het ontwikkelen en begeleiden van talent, waarbij sport een ontzettend belangrijk doel én middel is om ambities te verwezenlijken. Ons doel is het creëren van de perfecte match tussen mens en baan. In het geval van deze samenwerking streven wij naar de perfecte match tussen mens, topsport en een maatschappelijke carrière. Op deze manier dragen wij bij aan talentontwikkeling en zal er actief samengewerkt worden om dit talent ook breed in te zetten binnen de regio.”

Voetbal, PEC Zwolle, PEC Zwolle Vrouwen, Djopzz

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws