DjopzZ en PEC halen maximale uit talent

| 29-09-2014

PEC Zwolle en DjopzZ hebben zaterdagavond een samenwerkingsovereenkomst getekend. DjopzZ verbindt zich hiermee als partner aan PEC Zwolle United. Samen met de andere partners gaan PEC Zwolle United en DjopzZ de uitdaging aan om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werkervaring te helpen. DjopzZ heeft hiervoor een krachtig netwerk en de expertise om het maximale uit talent te halen.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het bedrijf is ontstaan uit een nauwe samenwerking met onderwijsinstelling Landstede, om de aansluiting voor studenten tussen opleiding en arbeidsmarkt te verkleinen. Door de student centraal stellen en te kijken naar welke werkzaamheden van meerwaarde kunnen zijn binnen de opleiding die de student volgt. Door deze insteek hebben opdrachtgevers de meerwaarde van het ontwikkelen van hun eigen toekomstige talent ingezien en weet men DjopzZ ook voor andere flexibele arbeidsoplossingen te vinden. “Het is onze kracht om het maximale uit talent te halen, door werkgevers en werknemers te vragen om ons uit te dagen”, stelt Eric Krabbe, directeur DjopzZ.

“De komende jaren komen wij daarbij voor extra uitdagingen te staan door de overdracht van zorgtaken vanuit de rijksoverheid naar lokaal en regionaal niveau. In onze visie moeten organisaties hierbij samenwerken om deze taken te kunnen realiseren. Daarom gaan wij - samen met andere partners - gebruik maken van de faciliteiten en het netwerk van PEC Zwolle om de uitdagingen op de arbeidsmarkt aan te gaan. DjopzZ kan hierbij zorgen voor een waardevolle verbinding tussen Landstede, PEC Zwolle en de omliggende bedrijventerreinen.”

Arjan Jansen, directeur PEC Zwolle United: “PEC Zwolle is volop in beweging. Op het veld, maar ook zeker buiten het veld. Tientallen mensen werken dagelijks bij PEC Zwolle en Landstede voor bouw en onderhoud. Deze arbeidsplaatsen zetten wij graag in met als doel om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te activeren. Maar ook om ze te begeleiden naar verdere werkervaring in ons brede netwerk van bedrijven. Hiermee kunnen partners als DjopzZ gebruik maken van de activatie- en verbindingskracht van PEC Zwolle, mede door arbeidsmarktorganisaties met elkaar in verbinding te stellen. PEC Zwolle is hierin een onafhankelijk platform om samen te werken.”

Voetbal, PEC Zwolle United, PEC Zwolle, IJsseldelta Stadion, Djopzz

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws