‘Dit zegt alles over Sportacrobatiek Zwolle’

| 26-11-2018

“Dit zegt alles. We hebben heel veel talent in onze vereniging en hebben deze geweldige show met elkaar gemaakt. Groot compliment voor de sporters en trainers, maar ook veel dank aan alle vrijwilligers.” Het zijn de woorden van Mirjam Servaes, de kersverse voorzitter van Sportacrobatiek Zwolle (SAZ), na afloop van de zeer geslaagde theatershow ‘Seven’.

De wervelende show werd afgelopen zaterdag volledig verzorgd door SAZ. Speciaal voor de gelegenheid was de Stilohal omgetoverd tot een magisch theater, waarin de zeven deugden en zonden afwisselend werden uitgebeeld. De zaal was uitverkocht en het publiek ging volledig op in ‘Seven’. Elke act was een meesterwerkje op zich, waarbij licht, muziek en choreografie perfect op elkaar waren afgestemd. Met verve werden ‘gulzigheid’, ‘hebzucht’ en ‘luiheid’ vertolkt, maar ook goede eigenschappen als ‘wijsheid’, ‘naastenliefde’ en ‘moed’. Groeps-acts werden afgewisseld met solo-, duo- en trio-performances. De toewijding, de passie en het plezier was af te lezen op de gezichten van de sporters.

De recreatie-groep vertolkte ‘ijdelheid’ en zorgde voor een ontroerend moment toen een kleintje met moeite een toren beklom. Bewonderding was er voor de topsporters die ‘lust’ uitbeelden. Al met al was het een voorstelling van topformaat. De show werd door alle sporters gezamenlijk afgesloten met de dans-act ‘together’. De sporters straalden van enthousiasme en het publiek reageerde met een staande ovatie. “We hebben hier maanden keihard aan gewerkt. Voor de sporters was het geweldig om deze show te geven en het applaus van het publiek in ontvangst te nemen”, aldus Pauline Diender, trotse SAZ-trainer en choreograaf.

Stilohal, Sportacrobatiek Zwolle, Acrogym

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws