Dieze West strikt Betaze, El Atiaoui vertrekt

| 14-06-2019

Dieze West kan aankomend seizoen beschikken over de diensten van Jesse Betaze. De 26-jarige middenvelder komt over van KHC, waarmee hij dit seizoen in de middenmoot van de eerste klasse eindigde. Tegenover zijn komst staat het vertrek van Nejim el Atiaoui, die opnieuw gaat voetballen voor Unicum in Lelystad.

Betaze was eerder actief voor onder andere Go Ahead Kampen, WVF, WHC, Flevo Boys en KHC en kiest nu voor een terugkeer in Zwolle. Samen met zijn vrienden en trainer Tom IJzerman wil hij hoge ogen gooien in de vierde klasse. Daarnaast wordt Betaze trainer van WVF JO15-1. Dieze West krijgt tevens de beschikking over Ahmet Karakutuk en Ilias Akloud. Karakutuk (22) komt over van Ulu Spor, terwijl Akloud (19) afkomstig is van CSV '28.

El Atiaoui vertrekt
Nejim el Atiaoui speelt aankomend seizoen niet meer voor Dieze West. De 31-jarige middenvelder keert terug naar tweedeklasser Unicum, waar hij in het seizoen 2017-2018 ook al rondliep. Voor zijn periode bij Unicum speelde de Zwollenaar zes seizoenen voor Dieze West en droeg hij ook het shirt van Be Quick '28.

Voetbal, Dieze West

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws