Dieze West krijgt versterking van drietal

| 19-02-2015

Eersteklasser Dieze West heeft zich per direct versterkt met Azwad Albadri, Sinan Cumert en Caleb Rahajaan. Eerstgenoemde maakte afgelopen zomer de overstap van Dieze naar FC Meppel, maar keert na een half jaar weer terug op het oude nest. Tweedeklasser SVI heeft zich voor de tweede seizoenshelft eveneens versterkt. De club uit Zwolle-Zuid beschikt de rest van het seizoen over de diensten van Saba Gwedelidze.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Na het slechte nieuws van woensdag over het plotselinge vertrek van hoofdtrainer Jan Verheijen, kwam Dieze West donderdag met positiever nieuws. Het trio Azwad Albadri, Sinan Cumert en Caleb Rahajaan is per direct speelgerechtigd voor de koploper in de eerste klasse F. Naast Albadri heeft ook Caleb Rahajaan al een verleden bij de Zwolse club. Hij speelde in het seizoen 2012-2013 zijn wedstrijden voor Dieze West en komt nu over van hoofdklasser WHC uit Wezep. Sinan Cumert maakt op zijn beurt de overstap van Be Quick ’28 naar Dieze West. Daarnaast heeft het bestuur van de club inmiddels ook een oplossing gevonden voor de ontstane vacature van hoofdtrainer. De taken van Verheijen worden tijdelijk overgenomen door de assistent-trainers Rieks Bosman en Michel Stijf.

Gwedelidze naar SVI
Ook tweedeklasser SVI heeft de selectie per direct weten te versterken. De ploeg van trainer Stephan Rahantoknam kan in de tweede seizoenhelft beschikken over Saba Gwedelidze, die in oktober vroegtijdig vertrok bij Alcides uit Meppel. Hij droeg in het verleden onder meer al de shirts van de Zwolse clubs Be Quick ’28, WVF en Berkum.

Voetbal, SVI, Dieze West, Caleb Rahajaan

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws