Dieze West heeft spelersgroep bijna rond

| 14-06-2017

Dieze West heeft de spelersgroep voor het komende seizoen zo goed als op orde. De Zwolse club, die na de zomer voor het eerst uitkomt in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal, krijgt versterking van maar liefst acht nieuwe spelers. Daarnaast krijgen ook zeven talentvolle JO19-junioren een plaats in de selectie. “Het bestuur en trainer Henry Landman zien het met vertrouwen tegemoet”, laat de club weten.

© Jan Burgman Fotografie

Dieze West heeft zich versterkt met liefst acht spelers van buitenaf. Uwais Goelab (WVF), Seku Kabba (WVF), Ousama Ben Ali (Zwolsche Boys), Juntherly Samboe (Zwolsche Boys), Zappa van Raalte (HFC Storica), Orpheo Chaar (HFC Storica), Denis Alija (HFC Storica) en Yoshua Gerritse (HFC Storica) komen naar sportark Het Hoge Laar. Daarnaast blijft clubicoon Naggai Letwory uitkomen voor Dieze West, terwijl ook Mourad Ouali heeft ingestemd met een langer verblijf. Hij blijft op oproepbasis (in verband met werkzaamheden) verbonden aan de Zwolse vierdeklasser. Daarnaast zijn er nog gesprekken met vijf andere spelers gaande.

WVF haalt Jamiro Oortwijn terug
Jamiro Oortwijn speelt aankomend jaar voor tweedeklasser WVF. De 17-jarige speler heeft anderhalf jaar lang in het shirt van CSV '28 gespeeld, waar hij deel uitmaakte van de eerste selectie. Mede vanwege zijn stormachtige ontwikkeling krijgt Oortwijn, die jarenlang in de jeugd van WVF spelde, in de voorbereiding een stageplaats bij de hoofdmacht.

Voetbal, WVF, Zwolsche Boys, Dieze West, HFC Storica

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws