Dieze West en WVF op dreef in WRZV-hallen

| 28-12-2019

Dieze West en WVF zijn op dreef tijdens het Jo van Marle zaalvoetbaltoernooi. Het tweedaagse toernooi voor veldteams is terug in de WRZV-hallen en vrijdagavond wist Dieze West de eerste speeldag af te sluiten als koploper van poule A. WVF bleef als enige van de elf deelnemende teams zonder puntenverlies en is daardoor de nummer één in poule B.

© Jan Burgman Fotografie
© Jan Burgman Fotografie
© Jan Burgman Fotografie

Het Jo van Marle zaaltoernooi 2019 ging vrijdagavond van start met de confrontatie in poule A tussen Be Quick ’28 en SV Zwolle. De tweedeklasser was duidelijk een maatje te groot en zegevierde met 4-0. In diezelfde poule startte Dieze West met een 2-1 overwinning op SVI, dat op de eerste speeldag geen indruk kon maken. Dieze West daarentegen zette later op de avond ook SV Zwolle simpel met 6-2 opzij, maar kwam tegen Hatto Heim niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Een verdienstelijk puntje overigens voor de enige ploeg van de andere kant van de IJssel, dat - met onder meer Jurgen van der Weerd in de gelederen - in positieve zin verraste.

In poule B zette WVF gelijk de toon met een 4-1 zege op HTC. En doordat WVF vervolgens ook met 2-1 won van zowel Berkum als ZAC staat de formatie uit Westenholte na één speeldag met negen punten bovenaan. In de schaduw van WVF presteerde CSV ‘28 prima in deze poule. CSV boekte twee overwinningen en hield daarmee HTC, Berkum en ZAC op de eerste avond onder zich. Berkum en ZAC bleven puntloos, maar kwamen ook nog maar twee keer in actie. Wel zullen beide teams zaterdag alle zeilen moeten bijzetten om zich te plaatsen voor de kwartfinales.

© Jan Burgman Fotografie
© Jan Burgman Fotografie
© Jan Burgman Fotografie

Het Jo van Marle zaalvoetbaltoernooi wordt zaterdag om 15.00 uur hervat met de laatste poulewedstrijden. Rond de klok van 17.30 uur staan de eerste kwartfinales, waar bijna alle teams nog voor in aanmerking komen, op het programma.

Klik hier voor alle uitslagen!

Voetbal, WRZV-hallen, Jo van Marle zaalvoetbaltoernooi, Zaalvoetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws