Dick Bremmer gaat vertrekken bij WVF

| 06-04-2017

Dick Bremmer is bezig aan zijn laatste seizoen als hoofd jeugdopleidingen bij WVF. De afgelopen vijf jaar was Bremmer, samen met de selectietrainers en technische commissie van de club, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van talenten. “Voor nu is het even genoeg geweest. Ik ga zeker nog regelmatig kijken, maar dan als supporter”, geeft Bremmer aan.

Het hoofd jeugdopleidingen van de Zwolse tweedeklasser denkt het op een goede manier achter te laten. “Het is mooi om te zien dat onze jeugdafdeling goed presteert en ook nog eens op een hoog niveau acteert: de hoofdklasse. Dit komt mede door de goede sfeer binnen de vereniging en ook doordat er in alle geledingen prima wordt samengewerkt. Ik wil WVF dan ook bedanken voor de prettige samenwerking”, zegt Bremmer. Freddy Eikelboom, voorzitter technische commissie, bedankt zijn kompaan. “Ik wil Dick graag bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren en het op een hoger plan brengen van onze jeugdafdeling. We plukken jaarlijks de vruchten van het door ons ingezette jeugdbeleid.”

Niet alleen Dick Bremmer neemt afscheid van de club, dit geldt ook voor Freek Goeree. Hij was afgelopen seizoen trainer van het tweede elftal, maar verkast naar OZC Ommen. Binnen de technische staf van het vlaggenschip wijzigt er vrijwel niets. Jeroen van Leeuwen blijft aan als assistent-trainer en Niek Karrenbelt blijft verantwoordelijk voor de keepers. “We zijn tevreden over de samenwerking en werkwijze van onze technische staf. Die tevredenheid is wederzijds”, laat Eikelboom nog weten.

Voetbal, WVF, Freddy Eikelboom

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws