Derde editie Urban Trail Zwolle groot succes

| 19-05-2019

De derde editie van de KLM Urban Trail Zwolle is zondag een groot succes geworden. Onder perfecte omstandigheden konden de deelnemers genieten van een ochtendloop van 5 of 10 kilometer lang, waarin er achttien locaties in de stad werden aangedaan. Daarnaast was de route aangekleed met de nodige muziekpunten.

© Jan Burgman Fotografie
© Jan Burgman Fotografie
© Jan Burgman Fotografie

Tussen 10.00 en 11.00 uur begonnen de deelnemers in drie waves aan hun tocht, om zo in alle rust te kunnen genieten van de loopervaring door de Zwolse binnenstad. Hoogtepunten in de route van de derde editie waren de Grote Kerk, The Great Escape, Poppodium Hedon, Historisch Centrum Overijssel en het Thomas a Kempis College. Mede door deze en nog eens dertien andere iconische locaties werd het voor de lopers een prachtige dag.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde derde editie. Bij de finish op het Rodetorenplein werden de lopers feestelijk onthaald. “Geweldig om te zien dat zoveel deelnemers enthousiast over de finish komen”, aldus Michelle Mencke, projectmanager van de KLM Urban Trail Zwolle. Na afloop konden de deelnemers een echte KLM Urban Trail-medaille aan de collectie toevoegen. Tot slot werden de deelnemers ontvangen met een welverdiend ontbijt.

© Jan Burgman Fotografie
© Jan Burgman Fotografie
Hardlopen, Zwolle Urban Trail

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws