Dennis Borst keert terug naar Lycurgus

| 13-05-2016

Volleyballer Dennis Borst draagt de komende twee seizoenen weer het shirt van Abiant Lycurgus. De middenman, die afgelopen seizoen uitkwam voor Landstede Volleybal, keert daarmee terug op het oude nest. Borst speelde in het verleden al twee seizoenen voor de Groningse landskampioen. “Het voelt vertrouwd om terug te komen. Je kent de mensen en de basis van toen is er nog”, reageert Borst.

© Annet van Raalten

De 1.98 meter lange Borst speelde twee seizoenen voor Landstede Volleybal. In zijn eerste jaar won hij met de club alle nationale prijzen. Het tweede seizoen werd vooral gekenmerkt door een knieblessure, waardoor hij niet veel in actie kwam. Borst kijkt er naar uit om terug te keren bij Lycurgus, waar ook Fabian Dossett volgend seizoen weer tot de spelersgroep behoort. “Ik zie er naar uit om terug te keren. Ook om weer samen te spelen met Just Dronkers. Dat is een maatje van me en we zijn hier vier jaar geleden samen begonnen”, zegt de middenman, die hoopt om meer prijzen aan zijn palmares toe te voegen. “Ik heb tot nu toe drie prijzen gewonnen en het zou mooi zijn als we die kunnen verdubbelen. De Champions League is ook een mooie uitdaging. Voor de club is het een uithangbord, maar ook als speler is het interessant.”

Ook bij Lycurgus is men zeer te spreken over de comeback van Borst. Coach Arjan Taaij: “Dennis is een goede speler, dat heeft hij eerder ook bij ons laten zien. Hij heeft vorig jaar ook ervaring opgedaan bij het Nederlands team. Dennis is een moderne middenman.”

Landstede Volleybal, Volleybal, Dennis Borst

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws