Deltion Rallyteam van start met twee auto's

| 14-03-2014

De coureurs van het Deltion Rallyteam staan aan de vooravond van de eerste rally van het seizoen. Traditiegetrouw is de Tank S Rally in Emmeloord de openingsrace van het seizoen, waarbij voor het eerst de nieuwe lichting studenten in actie komt. Deltion start zaterdag met twee van de vier beschikbare auto’s.

De Chevrolet Kalos blijft in de werkplaats. Deze auto wordt komend seizoen veelal ingezet tijdens de ‘short rally’s’, met als doel jong rallytalent de kans te geven om te rijden of te navigeren. Ook de Mitsubishi Evo XR 4 komt zaterdag niet in actie. Bestuurder Kevin Kooijman kampt met een elleboogblessure, waardoor hij en navigator Hans van Goor niet aan de start verschijnen. Het is nog onduidelijk wanneer de twee weer in de auto kunnen stappen. Beide Nissans komen wel aan de start. In de eerste auto stappen de Belgen Matthias Boon en Davy Thiere. Achter het stuur van de andere auto kruipt coureur Mike Veldhuizen, die de Chevrolet heeft verruild voor de Nissan. Hij start in Emmeloord samen met navigator Dennis Goossens.

De eerste auto gaat zaterdag in Emmeloord om 9.01 uur de baan op, de laatste wordt rond de klok van 22.00 uur aan de finishlijn verwacht. Boon en Thierie starten met nummer 33, terwijl Veldhuizen en Goossens de rally rijden met nummer 37. Het serviceterrein van de race bevindt zich op de Paardenmarkt in Emmeloord. Meer informatie over de Tank S Rally is te vinden op www.tanksrally.nl.

Deltion Rallyteam, Rally, Autosport

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws