Deltion Rallyteam tweede in Hardenberg

| 25-06-2014

Het Deltion Rallyteam is erg tevreden over het verloop van de Vechtdal Rallysprint. Kevin Koojiman en Hans van Goor kwamen namens het team uit in de Mitsubishi Evo XR4. De heren hebben de tweede plek in de eigen klasse weten te bemachtigen en zijn derde algemeen geworden. “Ik zou niet weten waar we het hebben laten liggen, aan de auto lag het in ieder geval niet”, stelt Kevin Kooijman.

Het onderhoud van de rallyauto’s werd verzorgd door de studenten uit de Deltion Autosportklas. In deze klas zitten studenten van de MBO-opleiding Technisch Specialist Personenauto’s. Het Ministerie van Defensie stelt de rallyauto’s als onderwijsleermiddel beschikbaar, met als doel studenten van verschillende opleidingen praktijkervaring op te laten doen. Daarnaast worden de auto’s ingezet om jongeren te werven voor de opleiding Veiligheid & Vakmanschap. Tijdens deze opleiding worden jongeren klaargestoomd voor een baan bij één van de eenheden van Defensie.

De studenten uit de Deltion Autosportklas hebben nog geen zomervakantie. Volgende week staat er namelijk nog een wedstrijd op het programma. Het Deltion Rallyteam verschijnt dat weekend in ieder geval met de Mitsubishi Evo XR4 en een Nissan 350Z aan de start van de GTC Rally. Later deze week wordt bekend gemaakt of de tweede Nissan in actie komt. “We hebben weinig schade opgelopen tijdens de Vechtdal Rally, dus veel werk hebben de studenten de komende twee weken niet.” Meer informatie over de GTC Rally is te vinden op www.gtcrally.eu.

Deltion Rallyteam, Rally, Autosport

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws