Deelnemersrecord voor Stadshagen Open

| 06-07-2011

De jubileumeditie van het Profile Tyrecenter Kalvenhaar Stadshagen Open kan komende week een recordaantal deelnemers verwelkomen. Het sportieve tennisevenement, dat van zaterdag 9 tot en met zondag 17 juli wordt gehouden, is met ruim 280 deelnemers uitgegroeid tot het grootste open tennistoernooi van Zwolle. Het recordaantal deelnemers betekent een mijlpaal in de geschiedenis van de tennisclub, die dit jaar tevens haar 20-jarig jubileum viert.

Het Profile Tyrecenter Kalvenhaar Stadshagen Open is een toernooi met wedstrijden in de categorieën 3 tot en met 9. In de weekenden wordt er overdag gespeeld en van maandag tot en met vrijdag starten de wedstrijden vanaf 18.00 uur ’s avonds. Rondom het sportieve gedeelte van het toernooi is er dit jaar ook veel aandacht voor het jubileum van TC ‘91. Zo is er op vrijdag een spetterende feestavond met loterij en mooie prijzen van onze sponsoren. Profile Tyrecenter Kalvenhaar geeft een set winterbanden weg, terwijl Hogeboom Sport en Autopalace Zwolle een tennisracket en TomTom in de verloting doen.

Op zondag 17 juli is er gedurende de gehele finaledag live muziek op het tennispark met een optreden van de band ‘Let 40-Love Rule’. Voor de deelnemers is er een gratis barbecue op zondag. Kinderen kunnen zich vermaken op een groot springkussen dat de hele week op het tennispark staat. Reden genoeg voor een bezoekje aan het toernooi, dat naast sportiviteit vooral gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan. Tennisliefhebbers en andere belangstellenden zijn van harte welkom op het tennispark van TC ’91 Stadshagen aan de Oude Wetering 43 in Zwolle.

Tennis, TC ‘91 Stadshagen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws