Darryl Lachman keert terug bij PEC Zwolle

| 26-05-2018

Darryl Lachman is aankomend seizoen weer speler van PEC Zwolle. De 28-jarige verdediger komt transfervrij over van Willem II en tekent een contract voor twee seizoenen. “Dit voelt als thuiskomen. Mijn dochter is in Zwolle geboren en ook op sportief vlak heb ik er mooie herinneringen liggen”, stelt Lachman, die eerder tussen 2011 en 2014 bij PEC actief was.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Lachman gaat beginnen aan zijn tweede periode in Zwolle, waar hij in 2014 vertrok voor een avontuur bij FC Twente. Via Enschede, Sheffield Wednesday en SC Cambuur, kwam de speler de afgelopen twee seizoenen uit voor Willem II. “Na PEC Zwolle - Willem II eind vorig seizoen grapte ik nog met assistent-trainer Gert Peter de Gunst dat ik transfervrij zou zijn. Dat de club nu bij mij is uitgekomen, is extra mooi”, vindt Lachman, die in Zwolle geldt als aanwinst nummer drie. Eerder werden ook al Gustavo Hamer en Zian Flemming gepresenteerd.

Technisch directeur Gerard Nijkamp is uiteraard blij met de komst van Lachman. “Darryl is natuurlijk geen onbekende voor ons. In zijn vorige periode in Zwolle was hij een vaste waarde in de achterhoede. De afgelopen jaren heeft hij de nodige clubs gehad. Bij Willem II heeft hij zijn carrière echter weer nieuw leven ingeblazen. Ik ben blij dat Darryl straks weer in het blauw met wit te bewonderen is.”

Voetbal, Darryl Lachman, Gerard Nijkamp, Eredivisie, PEC Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws