Danny Schreurs verkast naar Willem II

| 18-06-2011

Danny Schreurs speelt de komende twee seizoenen voor Willem II. Lange tijd leek het erop dat de 23-jarige aanvaller FC Zwolle zou verruilen voor een eredivisieclub, maar het is dus uiteindelijk degradant Willem II geworden.

Schreurs had eerder een gesprek met ADO Den Haag-trainer John van den Brom en wist dat VVV Venlo bovengemiddeld geïnteresseerd was. De beslissing om uiteindelijk voor Willem II te kiezen viel de spits dan ook zwaar. “Ja, het was een moeilijke keuze. Ik wilde gewoon heel graag in de eredivisie spelen. Toch moet je op een gegeven moment de knoop doorhakken”, laat Schreurs aan Voetbal International weten. “Bij Willem II staat een elftal dat mee gaat doen om de titel en volgend jaar weer in de eredivisie wil spelen. Ik kan een belangrijk onderdeel van dat elftal worden. Mijn eredivisie-droom is niet veranderd. Daarom moeten we dit jaar met Willem II zien te promoveren.”

De aanvaller, die in het verleden uitkwam voor Fortuna Sittard, liet eerder doorschemeren dichter bij zijn familie in Maastricht te willen gaan wonen. In die missie is hij in elk geval geslaagd. “In een uur en een kwartier ben ik bij mijn familie. Ik ga wel gewoon in Tilburg wonen, maar het is fijn de mensen om wie ik geef dichter bij me in de buurt te hebben. Ik kan niet wachten op de seizoensstart.”

Voetbal, FC Zwolle, Danny Schreurs

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws