Danny Schreurs stelt winst Zwolle veilig

| 12-12-2010

FC Zwolle blijft ongenaakbaar in de eerste seizoenshelft van de Jupiler League. Zondagmiddag werd ook Cambuur onder de voet gelopen. Uitblinker Danny Schreurs bezorgde zijn club met twee doelpunten de volle winst tegen de Friezen: 2-0.

© Jupilerleague.nl

De koploper van de Jupiler League kwam al binnen tien minuten op voorsprong. Na een mislukte voorzet van Schreurs besloot hij de bal zelf in de lange hoek te schieten: 1-0. Een halfuur later verdubbelde de middenvelder de marge. Een prachtige diepe pass zette Schreurs één-op-één met Cambuur-keeper David Meul, waarna de jongeling van Zwolle koelbloedig afrondde: 2-0. Zo’n dertig minuten vóór tijd werd de 23-jarige Schreurs naar de kant gehaald. Zijn vervanger Yanic Wildschut zorgde echter niet voor hetzelfde spektakel als zijn voorganger, waardoor de eindstand in het FC Zwolle Stadion op 2-0 bleef staan.

FC Zwolle staat momenteel negen punten los van FC Volendam. De Volendammers hebben echter één wedstrijd minder gespeeld, zij komen maandagavond in actie tegen Eindhoven.

Voetbal, FC Zwolle, FC Zwolle Stadion, Danny Schreurs

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws