Danny Schreurs in gesprek met VVV Venlo

| 31-05-2011

De kans is groot dat Danny Schreurs volgend seizoen in het gele shirt van VVV Venlo speelt. De aanvaller uit Maastricht heeft inmiddels al gesprekken gevoerd met de Limburgse eredivisionist. Naast VVV zouden ook RKC, De Graafschap en ADO Den Haag geïnteresseerd zijn in de Messi van Zwolle, die maandagavond door de Zwolse supporters in het Jupiler Supporterscafé werd bedankt voor bewezen diensten.

De supporters namen echter niet alleen afscheid van Schreurs, want er vertrekken meer spelers bij FC Zwolle. Zo verkast bijvoorbeeld Eric Botteghin naar NAC Breda. De Braziliaan werd op de bijeenkomst in het Jupiler Supporterscafé verkozen tot beste speler van het afgelopen seizoen. Verder vertrekken er nog zeven spelers: Rick Oosterwechel, Wahe Davtyan, Rudy Jansen, Jeroen Drost, Martin Guarino, Dominggus Lim-Duan en Nassir Maachi. En dan is nog niet duidelijk wat Albert van der Haar gaat doen.

De 35-jarige Van der Haar heeft een aanbieding voor een nieuw contract van FC Zwolle naast zich neergelegd. De aanvoerder, die al meer dan 500 duels voor Zwolle speelde, moet flink inleveren en mist de waardering. Joey van den Berg daarentegen heeft aangegeven dat hij wel in de provinciehoofdstad blijft. De dynamische middenvelder zou naar verluidt in de belangstelling staan van enkele clubs uit de eredivisie.

Voetbal, FC Zwolle, Eric Botteghin, Albert van der Haar, Danny Schreurs, Joey van den Berg, Dominggus Lim-Duan, Wahe Davtyan, Martin Guarino, Rick Oosterwechel, Jeroen Drost, Nassir Maachi

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws