Dannenberg komt Club2Move feliciteren

| 19-01-2010

Wethouder Erik Dannenberg feliciteert Club2Move persoonlijk met het behalen van de Richard Krajicek Foundation Award Overijssel. Op woensdag 20 januari overhandigt hij de jongens en meisjes van de woensdagclub een sportief cadeau. “Dit project past helemaal in de aanpak van het project ‘De Gezonde Stad’ waarbij we gezamenlijk inzetten op een gezond gewicht bij kinderen waarmee overgewicht wordt voorkomen. Het behalen van deze award is wat mij betreft een felicitatie waard.”

In 2007 zijn Travers, GGD IJsselland en SportService Zwolle gestart met het oprichten van dé sportbuurtclub van Dieze en de Indische Buurt: Club2Move. Brede School het Wonderwoud is de basis geweest waar de eerste activiteiten zijn gestart. Inmiddels zijn er in Diezerpoort vier structurele activiteiten waar jongeren vanaf 10 jaar wekelijks komen sporten: De Indische Buurt (gemengde groep), Dieze Oost (gemengde groep) en Dieze West (groep jongens én een groep meiden).

Club2Move kent inmiddels al veertig vaste deelnemers. Met het behalen van de Richard Krajicek Foundation Award Overijssel heeft Club2Move een bedrag van 1.000 euro gewonnen.

Richard Krajicek Foundation Award, Club2Move, SportService Zwolle, Wethouder Erik Dannenberg, Travers

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws