Dames Laren geven hockeyclinic in Zwolle

| 02-10-2015

De voltallige selectie van Laren Dames 1 geeft op donderdag 22 oktober een clinic bij HC Zwolle. De dames komen normaliter uit in de hoofdklasse en verzorgen gedurende het gehele seizoen een aantal uitgebreide clinics. “De gehele selectie komt naar Zwolle, dus dit is de kans om een hele bijzondere hockeymiddag te beleven”, meldt de vereniging.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Kim Lammers, Naomi van As, Lisanne de Lange en Willemijn Bos. Op donderdag 22 oktober zijn ze allemaal te vinden in Zwolle. De bekende hockeysters krijgen echter ook de nodige ondersteuning van grote talenten van de club, waaronder oud-Zwollenaren Maxime Kerstholt en Manouk Visscher. “Het wordt een geweldige middag, waarin je skills kan verbeteren, kan trainen met internationals en ze ook nog de hemd van het lijf kunt vragen. Alle jeugdleden van alle leeftijden en alle clubs zijn welkom. Wees er dus snel bij, want vol is vol”, zo luidt het bericht van HC Zwolle.

De Larense dames hebben een uitgebreid programma samengesteld. Er is voor alle kinderen een clinic van anderhalf uur. Vervolgens is er een persconferentie, waarin de deelnemers zelf de vragen stellen. Ook wordt er een demotraining gehouden en is er een loterij. “Tijdens de loterij kun je de stick van Naomi van As winnen, maar ook een officieel wedstrijdshirt of één van de andere mooie prijzen.” Inschrijven voor de hockeymiddag, die start om 14.30 uur, kan via www.larenhockeyshop.nl. De kosten bedragen 60 euro per persoon. Voor vragen kun je mailen naar larendames1ontourno@spmhotmail.com.

Hockey, Sportpark Het Hoge Laar, HC Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws