Dahlman en Kajami-Keane in All Star Team

| 25-04-2019

De Landstede Basketbal-spelers Noah Dahlman en Kaza Kajami-Keane maken deel uit van het prestigieuze All Star Team van de Dutch Basketball League seizoen 2018-2019. Het team bestaat verder uit Jonathan Williams (New Heroes), Maurice Watson Jr. en Darius Thompson (Zorg en Zekerheid Leiden).

© Annet van Raalten

De verkiezingen binnen de Dutch Basketball League (DBL) worden vormgegeven aan de hand van stemmen van de aanvoerders, de coaches en de nodige journalisten. Zij verkozen Zorg en Zekerheid Leiden-speler Darius Thompson tot ‘most valuable player’ van de competitie. Zijn ploeggenoot Maurice Watson Jr. eindigde in de verkiezing voor meest waardevolle speler als tweede. En de top drie werd gecomplementeerd met Kaza Kajami-Keane. De Canadees international, die bezig is aan een sterk seizoen in Zwolle, is tevens opgenomen in het All Defense Team van de DBL.

In het All Star Team van de DBL is center Noah Dahlman de enige speler die op herhaling gaat. Voor de center-positie kreeg hij één puntje meer dan Thomas Koenis van Donar. Ook vorig seizoen maakte de Amerikaan deel uit van het All Star Team, waardoor hij nu de eerste speler in de historie van Landstede Basketbal is die voor een tweede keer is opgenomen in het All Star Team. In 2018 werd hij gekozen op de forward-positie.

© Annet van Raalten

All Stars Landstede Basketbal
2005 Greg Stevenson
2006 Darnell Hinson
2013 Zack Novak
2015 Joe Burton
2016 Grant Gibbs
2016 Tyson Hinz
2017 J.T. Tiller
2017 Clayton Vette
2018 Noah Dahlman
2019 Noah Dahlman
2019 Kaza Kajami-Keane

Basketbal, Landstede Hammers, Noah Dahlman, Kaza Kajami-Keane

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws