CSV ‘28 verlengt contract Martin Reynders

| 09-01-2016

CSV ‘28 heeft hooftrainer Martin Reynders voor langere tijd aan de club gebonden. De Zwolse vierdeklasser wil graag bouwen aan een vereniging waarbij spelers uit de eigen jeugd de belangrijkste spelers van het eerste elftal zijn. Met Reynders verzekert CSV ‘28 zich ervan dat het een trainer in huis houdt die deze filosofie onderschrijft en dat dit seizoen ook al heeft laten zien.

Diverse jonge spelers hebben inmiddels, vanuit de A1, hun debuut gemaakt in het eerste elftal. Martin Reynders krijgt de opdracht om in de komende jaren CSV ‘28 verder te laten groeien als ambitieuze club in Stadshagen. In de afgelopen jaren is er reeds gebouwd aan een brug tussen eigen jeugd en eerste selectie. Zo zijn er weer drie A-junioren teams en is er op het gebied van het technisch beleid voor de jeugd een ondersteuningsteam onder leiding van Ton Heimerikx. Dit team bewaakt de ‘technische oranje-lijn’ bij de jeugdselecties en scherpt deze verder aan, zodat er in alle leeftijdscategorieën op termijn weer op een hoog niveau wordt gevoetbald.

Hiervoor worden alle jeugdspelers van CSV ‘28 nauwkeurig gevolgd middels een spelervolgsysteem. Daarnaast wordt er momenteel hard gewerkt aan een volwaardige tweede selectie die er in het seizoen 2016-2017 moet staan, inclusief een volledige staf. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar technischezakenno@spmcsv28zwolle.nl.

Voetbal, CSV ‘28, Martin Reynders, Vierde klasse C

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws