CSV ’28 ook na de zomer derdeklasser

| 19-05-2012

Na de 0-2 thuisnederlaag op Hemelvaartsdag heeft CSV ’28 ook het tweede duel op bezoek bij Hulzense Boys verloren. De ploeg van Edwin Kwakkel kwam weliswaar nog tweemaal op voorsprong (0-1 en 1-2), maar ging in het nacompetitieduel uiteindelijk met 4-3 ten onder. “We hebben onze kansen gehad, het geloof in een goed resultaat was er ook, maar het mocht niet zo zijn”, concludeert Kwakkel.

“Wij hadden ons, ondanks het verlies in de eerste wedstrijd, zeker nog niet neergelegd bij uitschakeling in de nacompetitie en dat zag je vandaag denk ik ook terug op het veld.” Door een doelpunt van Thomas Wieringa kwamen de Zwollenaren in de tiende minuut op 0-1, maar helaas stond het een minuut later alweer gelijk. Vervolgens bleef CSV strijdbaar en via Mikel van der Vegt werd het na een klein half uur 1-2. “En toen werd het toch even stil op het sportpark en daar heb ik wel van genoten”, vertelt Kwakkel, die zijn mannen in de rust bij een 1-2 voorsprong nog maar eens bemoedigend toesprak. “De mannen geloofden er absoluut nog in en dat was mooi om te zien.”

Toch verliep de tweede helft voor CSV niet naar wens. Wilmar Nieuwenhuis, de linksbuiten van Hulzense Boys en uitblinker van de wedstrijd, gooide in de 55ste minuut met de 2-2 roet in het eten. “Dat was een zeer vervelende goal. En toen de thuisploeg een kwartier voor tijd ook nog een goedkope strafschop kreeg, was het gedaan”, aldus Kwakkel, die Nieuwenhuis nog een wereldgoal zag maken (4-2). “Hij schoot de bal zeer fraai over onze keeper. En daarna wist Mayken Stolte nog mooi te scoren, maar dat was helaas voor de statistieken.”

Voetbal, CSV ‘28, Derde klasse C, Nacompetitie

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws