CSV ’28 naar finale van de nacompetitie

| 02-06-2018

CSV ’28 is er zaterdag in geslaagd om de volgende ronde van de nacompetitie te halen. De huidige vierdeklasser was op eigen terrein met 2-0 te sterk voor WZC Wapenveld, waardoor er nu een finale tegen Bruchterveld op het programma staat. Berkum, Be Quick ’28 en ZAC werden uitgeschakeld.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

CSV ’28 nam al vroeg in de wedstrijd een voorsprong door een treffer van Mohammed El Bouhni. Na rust wisten de Zwollenaren via Rachid Lahzal rap op 2-0 te komen en die tik kwam WZC niet meer te boven. In Dalfsen speelde ZAC om promotie naar de tweede klasse een uitwedstrijd bij ASC ’62 en dat werd een lange zit. Na negentig minuten spelen was er niet gescoord, waardoor de ontmoeting een verlenging kreeg. In die twee keer vijftien minuten lukte het ASC om een goal te maken en dat doelpunt van Joren Drost betekende de nekslag voor ZAC: 1-0.

Be Quick ’28 kreeg het eveneens niet voor elkaar om de eerste ronde tot een goed einde te brengen. Op bezoek bij Vroomshoopse Boys zorgde Hussein Raza nog wel voor een 0-1 voorsprong, maar net na rust waren de zaken omgekeerd. Vroomshoopse Boys maakte via Lars Scholten gelijk en uiteindelijk zorgde Ton Kunst ervoor dat Be Quick werd uitgeschakeld: 2-1.

Be Quick Dames promoveert
De dames van Be Quick '28 zijn zaterdag gepromoveerd naar de topklasse. De Zwolse formatie ging met duidelijke cijfers voorbij aan Eldenia (4-0), waardoor promotie naar de topklasse een feit is. SVO VVZ lukte het niet om de eerste wedstrijd in de nacompetitie te winnen. De ploeg van trainer Evert Aukema ging bij Drenthina met duidelijke cijfers onderuit (6-1) en zodoende is het seizoen van SVO VVZ ten einde.

Voetbal, Be Quick ’28, ZAC, CSV ‘28, Vrouwen Voetbal Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws