CSV ‘28 gaat verder met Emiel Diender

| 16-04-2019

CSV ‘28 en hoofdtrainer Emiel Diender blijven ook aankomend seizoen aan elkaar verbonden. Diender begon na de winterstop aan de klus in Zwolle, waar hij gold als opvolger van de plotseling vertrokken Martin Reynders. Met CSV strijdt de coach nog altijd tegen degradatie uit de derde klasse.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Onder leiding van Diender kwam CSV na de winterstop een stuk beter voor de dag en vond het aansluiting met concurrenten als Zalk en VSW. “Ondanks dat we nog niet zeker zijn van lijfsbehoud, is CSV ’28 erg tevreden over zijn aanpak. De trainer zelf heeft het erg naar zijn zin en is blij dat hij verder aan de slag kan met deze talentvolle, jonge spelersgroep. Hij ziet mooie uitdagingen en mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen en bij CSV ’28 krijgt hij die ruimte”, meldt de vereniging.

Diender krijgt aankomend seizoen opnieuw hulp van René Kaltofen, die aanblijft als assistent-trainer. “Het trainersduo vult elkaar goed aan. Naast de trainers hebben ook keeperstrainer Michel Ooms en assistent-scheidsrechter Geert Weggemans te kennen gegeven aan de groep verbonden te blijven”, laat de club nog weten.

Voetbal, CSV ‘28, Emiel Diender

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws