CSV ’28 en Be Quick ’28 nemen de leiding

| 27-12-2017

CSV ’28 en Be Quick ’28 hebben woensdag de eerste dag van het Jo van Marle zaaltoernooi afgesloten als koplopers. In poule 1 haalde CSV uit drie wedstrijden zeven punten, terwijl titelverdediger Berkum in die poule op hetzelfde puntenaantal staat. In de andere poule gaan Be Quick en WVF samen aan de leiding, beide clubs hebben de maximale score.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het toernooi begon woensdag met een domper, toen bleek dat vijfdeklasser Ulu Spor toch niet van de partij was. Daardoor bestond poule 2 nog maar uit vier teams, waardoor het schema moest worden aangepast. In die poule bleven Be Quick ’28, WVF, ZAC en SV Zwolle over en het werd al snel duidelijk welke ploegen er bovenuit staken. Zowel Be Quick als WVF won haar eerste twee wedstrijden en beide teams zijn daardoor al zeker van een plaats in de halve finales. De koplopers treffen elkaar donderdag, maar in die wedstrijd staat alleen nog de groepswinst op het spel.

In poule 1 is de strijd om de tickets voor de halve finales nog wel open. Met zeven punten hebben Berkum en CSV ’28 de beste papieren, maar SVI zit nog op het vinkentouw. Die ploeg won een wedstrijd, verloor een wedstrijd en komt donderdag nog tweemaal in actie. Pikant genoeg speelt SVI nog tegen beide koplopers, waardoor het alle kanten op kan. Zwolsche Boys en HTC zijn, met respectievelijk drie en nul punten, niet meer in de race voor een plaats in de halve finales. Donderdag staan de laatste groepswedstrijden, de halve finales en de finale op het programma.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
Voetbal, Landstede Sportcentrum, Jo van Marle zaalvoetbaltoernooi, Zaalvoetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws